Tomelilla Motorklubb

 

Klubbmästerskap som arrangeras av Tomelilla Motorklubb 2023

 

KM1 den 

KM2 den 

KM3 den 

Anmälan sker på plats kl 09.00. Obligatoriskt förarmöte kl 9.30. Första start kl 10.00.

 

Anmälan 9.00
 
Obligatoriskt förarmöte 9.30
 
Träning 10.00-11.30
10.00-10.15 Lilla banan pw50 15 min
10.20-10.40 Små som kört på lilla banan kör guldhjälmsslingan på stora 20 min
10.45-11.05 65-85 cc stora banan 20 min
11.10-11.30 125 cc och uppåt stora banan 20 min
 
Heat 1: 11.45-12.45
11.45 Lilla banan pw50 10 min
12.00 Små på guldhjälmsslingan 12 min
12.15 65-85 cc Stora banan 12 min
12.30 125 cc och uppåt Stora banan 15 min
 
Lunch 12.45 - 13.15 (ta med egen mat)
 
Heat 2: 13.15-14.15
13.15 Lilla banan pw50 10 min
13.30 Små på guldhjälmsslingan 12 min
13.45 65-85 cc stora banan 12 min
14.00 125 cc och uppåt stora banan 15 min

 

Ingen transponder behövs då vi sköter varvräkningen manuellt.
Om någon saknar eller behöver nummer på sin hoj så löser vi det på plats på enklast sätt.

 

Se vår facebooksida för uppdatering och information om tävlingarna.